Vyhledávání:

Nákupní košík
0 Kč

S. U. P. spol. s r. o., Vintrovna 453/3F, 664 41 Popůvky, Tel./fax: 541 235 012, E-mail: info@uklidovestroje.cz

Novinky e-mailem

Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách a výhodných akcích.

Opětovným zadáním e-mailu novinky odhlásíte.

Provozovatel

S. U. P. spol. s r. o.
Vintrovna 453/3F
664 41 Popůvky

IČO: 18827772
DIČ: CZ18827772

Tel./fax: 541 235 012

E-mail
HOT-LINE





Cenová bomba

Doporučte nás

Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých? » Doporučte nás!

Přelomová technologie renovace a údržby podlah

V těchto dnech uvádíme na český a slovenský trh revoluční technologii renovace a údržby podlah pomocí běžných mycích strojů a KGS Flexis FM padů s patentovaným \"kosmickým\" materiálem FERRZON® tvrdším než diamant.
V těchto dnech uvádíme na český a slovenský trh revoluční technologii renovace a údržby podlah pomocí běžných mycích strojů a KGS Flexis FM padů s patentovaným "kosmickým" materiálem FERRZON® tvrdším než diamant.
 

Zcela nová technologie - pady KGS FLEXIS FM
s kosmickým materiálem FERRZON®
tvrdším než
diamant

Švýcarské společnosti KGS Diamond Group se opět podařilo provést menší revoluci v celém odvětví renovace a údržby podlah. Pady Flexis FM přinášejí zcela NOVOU a JEDINEČNOU technologii FERRZON®. Tato nová technologie má svoje kořeny v HIGH TECH vysoce přesném broušení a leštění v leteckém a automobilovém průmyslu, kde typické diamantové broušení zkrátka není schopno dosáhnout NEJLEPŠÍCH výsledků. FERRZON je patentovaný materiál obsahující člověkem vyvinutý super-abrazivní krystal, který dokáže poškrábat i diamant. Pady s tímto materiálem poskytují mimořádné výsledky i v běžných oblastech abraze - broušení, leštění, mytí a údržby jakéhokoliv podlahového materiálu. KGS se stalo průkopníkem zavádění těchto „kosmických“ technologií do svého systému péče o podlahy a pozvedlo leštění podlah na dosud nejvyšší možnou úroveň.

Systém KGS Flexis FM má velmi jednoduché použití, je extrémně všestranný a šetří peníze. Za použití běžných mycích strojů můžete čistit, udržovat i leštit beton, terrazzo a přírodní kámen...je to tak snadné, jako řící 1, 2, 3.
Technologie FERRZON funguje při mokrém i suchém použití, při nízkých i vysokých rychlostech, s lehkými i těžkými stroji. V současné době není na trhu žádná jiná technologie, která by dosahovala srovnatelných parametrů.

Pokud už nejste spokojeni se svým nynějším překonaným diamantovým padem a jste připraveni dotknout se budoucnosti, vyzkoušejte pady KGS Flexis FM s novou technologié FERRZON.

Použití za mokra
Minimální rychlost kolem 150 ot./min a minimální přítlak kolem 40 kg jsou předpokladem dobrého výsledku. Mycí stroje dosahují s Flexis FM pady výjimečné výsledky, pokud pracují s plnou nádrží a středním průtokem vody.
Pady Flexis FM mají díky otevřené struktuře výborné odplavovací schopnosti a odstraněný materiál je tak lehce odveden od povrchu, čímž je dosaženo jemnější úpravy.

Použití za sucha

Tato technologie je navržena tak, aby pad odolal vysokým rychlostem a nevytvářel při nich nadměrné množství tepla; při suchém použití je potřeba zajistit odsávání pro kontrolu prašnosti.
Pad Flexis FM funguje dobře na vysokorychlostních, UHS a propanových leštičkách až do rychlosti 2400 ot./min bez jakéhokoliv negativního dopadu na pad. Otevřená struktura padu umožňuje volné proudění vzduchu a s tím spojený odvod prachu od povrchu a současně výborné chlazení.

 

 

Výjimečný výkon
•    možné použití za mokra i za sucha
•    možné použití v kombinaci s:
        - mycími podlahovými stroji
        - UHS leštičkami s hmotností přes 50 kG
        - propanovými leštičkami
        - jednokotoučovými stroji přes 40 kg
•    otevřená tkanina s tloušťkou 20 mm zajišťuje výbornou samočistitelnost
•    operace nejsou náročné na práci - úspora úklidových časů


Způsob používání
Pady KGS Flexis FM jsou dodávány ve čtyřech hrubostech



Pad Flexis FM HRUBÝ (č.1) - odstraní tenkou horní vrstvu povrchu, povrch hluboce vyčistí, odstraní škrábance a zanechá hladký povrch s rozptýleným odrazem světla
Pad Flexis FM STŘEDNÍ (č.2) - odstraní jemné nedokonalosti podlahy. V tomto kroku se povrch začíná uzavírat a pad zanechává ekonomický hedvábný povrch
Pad Flexis FM JEMNÝ (č.3) - začíná leštící fáze a pad nechává polo-odrazivý lesk na většině povrchů. Většina supermarketů je s tímto stupněm lesku už spokojena, protože jde o lehce udržovatelný proti-skluzový povrch
Pad Flexis FM VELMI JEMNÝ (č.4) - tento stupeň zanechává na povrchu velmi čistý lesk. Denní používání zajistí kvalitní údržbu podlahy a nadále bude prohlubovat lesk.

Pouze pět průjezdů každou hrubostí padu Flexis FM (HRUBÝ, STŘEDNÍ, JEMNÝ, VELMI JEMNÝ) je potřeba před postupem k jemnějšímu stupni.

 

 

Systém padů KGS Flexis:
•    často funguje dvakrát rychleji než konkurenční - diamantové pady
•    běžně vyžaduje pouze 5 průjezdů každou hrubostí při mkompletní renovaci podlahy


Systém padů Flexis FM je budoucností čištění a údržby podlah a může být použit v supermarketech, obchodních centrech, administrativních budovách, letištích, nemocnicích, školách atd.
 

Srovnání s konkurenčními diamantovými pady HTC Twister

Výsledky srovnávacích testů na podlahách z modrého marmoru a terraza (na svislé ose jsou uvedeny naměřené hodnoty reflexe světla)

 

 

 

Z grafů je patrné, že na stejném povrchu dosahují za použití stejných mycích strojů pady KGS Flexis FM výrazně vyššího stupně lesku v porovnání s diamantovými pady HTC Twister. Podlaha vykazovala po provedení čištění pomocí  pouhých tří hrubostí (HRUBÝ, STŘEDNÍ A JEMNÝ) pady KGS Flexis FM (průmyslová řada) vyšší lesk než v případě u čtyřkrokového čištění pady HTC Twister.


 

  

TOPlist

Partneři

  • Sesterská společnost - výhradní dovozce strojů CLEANFIX do ČR.